Blogul oficialal al grupei noastre - GRUPA ,,FLUTURAȘII"
Ed. IONELA - LAURA CARAIMAN

Bine aţi venit!
Ne bucurăm că ne vizitaţi şi sunteţi interesaţi de activităţile grupei noastre.


duminică, 24 iunie 2012

A sosit vacanţa!


Dragi copii, a sosit VACANŢA MARE!
Vă doresc să vă relaxaţi frumos şi să vă odihniţi bine la munte, la mare sau oriunde vă vor duce paşii. Nu uitaţi să faceţi cât mai multe fotografii cu voi şi cu locurile minunate pe care le veţi vizita! Când ne vom reîntâlni în grupa mijlocie, vom discuta despre cum ne-am petrecut vacanţa de vară, iar aceste fotografii vă vor fi de mare folos.
Vă plac imaginile de mai jos? Rugaţi părinţii sau frăţiorii mai mari să le printeze, iar voi le puteţi colora. Va fi foarte distractiv!
















Vă doresc o VACANŢĂ PLĂCUTĂ!

Situaţia finală

La începutul anului şcolar 2011 - 2012 au fost înscrişi la grupa mică un număr de 16 preşcolari.
Pe parcursul anului şcolar s-au înregistrat două mişcări în rândul colectivului: un preşcolar plecat, un preşcolar venit.
La finalul anului şcolar au absolvit cu succes grupa mică un număr de 16 preşcolari.
Toţi preşcolarii grupei prezintă caracteristici favorabile pentru integrarea în activitatea şcolară. Până la data consemnării acestor observaţii se constată că şi-au însuşit normele necesare integrării în viaţa de grup, respectă reguli de conduită civică şi morală, adaptându-şi comportamentul propriu la cerinţele grupului din care fac parte. Participă la activitatea de grup, sunt sociabili, comunicativi, stabilesc relaţii de prietenie cu colegii de grupă, au o comportare corectă, cuviincioasă faţă de colegi şi celelalte cadre didactice cu care intră în contact.
Toţi preşcolarii grupei participă cu interes la activităţi şcolare şi extraşcolare, rezolvă corect şi uşor sarcinile de învăţare, frecventează grădiniţa în mod regulat, înregistrând un număr nesemnificativ de absenţe din motive medicale, justificate prin documente.

Restanță

Mă bucur din suflet să vă pot prezenta - în sfârșit - o activitate foarte frumoasă desfășurată de grupa Fluturașii.
De ce spun în sfârșit? Ei bine, aceste poze mi-au provocat mari emoții: mai întâi, m-au emoționat la vederea lor, la cât de frumos prezentau migala și atenția cu care au lucrat micuții, iar mai apoi, m-au emoționat la gândul că le-am pierdut din aparatul meu foto, într-un moment când nu reușeam să deschid cardul cu poze.
Iată despre ce activitate este vorba: în data de 15 ianuarie, grupa Fluturașii au sărbătorit ZIUA EMINESCU. Am vizionat un PPT cu imagini prezentând viața și activitatea lui MIHAI EMINESCU, am învățat poezia SOMNOROASE PĂSĂRELE, iar apoi am realizat un colaj reprezentând în imagini poezia învățată (activitate în perechi).
GĂBIȚA și FEFE
ALEXANDRA și BIANCA
ŞTEFAN şi DENIS
DENISA şi ALICE
 LORENA şi MARIO
PRODUSUL FINAL

DIPLOMĂ DE MERIT

Mulţumim conducerii ECO - Şcolii cu clasele I - VIII, Horia, reprezentată prin doamna director prof. EMILIA CIOMÂRTAN, pentru DIPLOMA DE MERIT acordată grupei Fluturaşii, diplomă prin care se recunoaşte implicarea şi participarea activă la acţiunile desfăşurate în cadrul Programului Mondial ECO-ŞCOALA, în anul şcolar 2011 - 2012.

sâmbătă, 23 iunie 2012

La revedere, GRUPA MICĂ!

Într-un cadru festiv, părinţii, frăţiorii şi bunicii au fost alături de micuţii preşcolari la serbarea de final de an şcolar. Copiii au cântat, au dansat şi au recitat poezii minunate. La finalul spectacolului, cu emoţie şi nostalgie, Fluturaşii au spus într-un glas:
,,La revedere, GRUPA MICĂ!".
Activitatea s-a încheiat într-un mod foarte dulce: cu băuturi răcoritoare şi delicioase prăjituri. Imaginile următoare vor reprezenta, peste câţiva ani, amintiri plăcute de la grădiniţă.

Ne vedem luni, 10 septembrie 2012, în prima zi de grupa mijlocie.

VACANŢĂ PLĂCUTĂ!